::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

زمان جاری : جمعه 22 تیر 1403 - 5:33 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم
۸ فوت کوزه‌گری خانه داری
تعداد بازدید : 69
sharlin آفلاین



مدال های من:
مدال های من:
ارسال‌ها5
عضویت12 /7 /1394
۸ فوت کوزه‌گری خانه داری

۱. برای از بین بردن سوختگی ته دیگ یا روغن درون قابلمه یا تابه بهترین روش آن است که نصف لیوان سرکه و نصف لیوان آب را درون ظرف بریزید و آن را روی حرارت کم بگذارید.

۲. برای پیشگیری از جوانه‌زدن سیب‌زمینی در سبد آشپزخانه باید آنها را در محیطی به دور از رطوبت و روشنایی قرار دهید.

۳. اگر برنجتان دودگرفته برای از بین‌بردن بوی دود آن، یک پیاز را پوست بکنید و چند شیار روی آن ایجاد کنید تا بوی برنج را به‌خود جذب کند.

۴. اگر تصمیم دارید با کمک چاقو نان را ببرید پیش از بریدن نان، چاقو را به‌مدت یک‌دقیقه درون آب جوش فرو برید.

۵. برای آنکه کیک یا کیک بستنی شما به راحتی از قالب جدا شود بهترین روش این است که پیش از ریختن کیک درون ظرف کف ظرفتان کمی شکر بپاشید. اگر می‌خواهید گوشتی نرم و ترد داشته باشید، گوشت را به‌مدت ۴۵ دقیقه درون مخلوطی از روغن زیتون و سرکه بخوابانید.

۶. برای جرم‌گیری سینک دستشویی آن را برای ۱۵ دقیقه از آب و سرکه پر کنید‌ و سپس آن را با کمک اسکاچ بشویید.

۷. اگر از بدلیجات استفاده می‌کنید بهترین روش برای تمیز‌کردن آنها پاک کردن ظاهر زیور‌آلات با خاک اره یا پودر ماشین لباسشویی است.

۸. اگر تصمیم دارید از موز برای دراز مدت استفاده کنید. باید آن را درون آلومینیوم بپیچید و در ظرف میوه یخچال قرار دهید.

یکشنبه 12 مهر 1394 - 20:47
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



moisrex